Pris utan moms |  Pris med moms

Banderoller för byggnadsställningar

Våra banderoller är designade med starka dubbla sömmar och stålöglor, vilket gör dem lämpliga för utomhusbruk i alla väderförhållanden. Välj mellan en enkelsidig 510g PVC banderoll eller en dubbelsidig 650g PVC banderoll med ett speciellt membran för att förhindra att solen skiner igenom.

Produktionstyp med försändelse

Du har valt:

Loading

Uploaded:

Your file

Designed:

Your file

Upload your file

Ladda upp din fil genom att klicka på denna knapp

Skicka din förfrågan

Skicka din förfrågan tryck på knappen

Banderoller för byggnadsställningar

Om du är entreprenör, hantverkare eller tillverkare av byggmaterial så är banderoller för byggnadsställningar rätt lösning för dig! Våra tryckta PVC-presenningar är ett utmärkt val för synlig och hållbar storformatsreklam.
 
Våra banderoller är enkla att installera och kan användas på olika typer av ställningar. De har tunnelsömmar med dubbla sömmar som gör det enkelt att hänga upp på ställningen. Våra banderoller kan även användas som avskärmning eller skydd mot damm och smuts på byggarbetsplatsen.
 
Vi erbjuder även designhjälp för att skapa den perfekta banderoll för ditt företag. Våra erfarna designers kommer att arbeta nära dig för att skapa en banderoll som sticker ut och drar till sig kundernas uppmärksamhet. Vi använder endast utrustning av bästa kvalitet, så din banderoll kommer att ha skarpa, tydliga tryck och imponerande färger som håller länge.
 
Våra banderoller är inte bara effektiva och funktionella, utan också prisvärda. Vi förstår vikten av att ha en kostnadseffektiv annonslösning som fortfarande är hållbar och effektiv. Det är därför vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.
 
Kontakta oss idag för ett erbjudande!
 

Ytterligare hjälp för att ställa in filen

Om du behöver hjälp med design eller den grafiska och tekniska installationen av dina filer innan utskrift kan du köpa ytterligare hjälp från vårt team.

Vi erbjuder även köp av en grundläggande filkontroll av dina filer, för att fånga grundläggande trycktekniska fallgropar innan utskrift som utfall, korrekt filstorlek och färgprofilval. Filkontroll inkluderar inte korrekturläsning eller grafisk assistans.

Har du fullständig kontroll över den tekniska och grafiska uppsättningen och levererar tryckfärdiga filer kan vi erbjuda ett ännu skarpare pris på produkterna.

Snabbinfo

  • Nemme at montere på stillads
  • Ekstremt hårdføre
  • B1 Brandklasse

Pricelist include vat