Pris utan moms |  Pris med moms

Banderoll PVC Blockout - dubbelsidig

Om du letar efter ett material som kan tryckas på båda sidor och som inte är genomskinligt samtidigt, då har vi lösningen för dig!

En blockout pvc-banderoll är ett material som speciellt används för storformatsutskrifter och är mycket populärt. Det fungerar överallt där utskrift med blockering av genomskinlighet krävs – och vi kan till och med skriva ut på båda sidor av banderollen.

Vår dubbelsidiga banderoll i pvc blockout innehåller ett extra lager som eliminerar genomskinligheten av trycket till andra sidan.

Produktionstyp med försändelse

Du har valt:

Loading

Uploaded:

Your file

Designed:

Your file

Upload your file

Ladda upp din fil genom att klicka på denna knapp

Skicka din förfrågan

Skicka din förfrågan tryck på knappen

Banderoll PVC Blockout - dubbelsidig

Vår PVC blockout-banderoll är en populär och hållbar lösning för dubbelsidig utskrift, eftersom den eliminerar genomskinlighet av trycket på andra sidan.

Våra blockoutbanderoller är även brandskyddande och godkända för mässanvändning och de kan användas både inomhus och utomhus på grund av sin halvmatta yta. Vi trycker på båda sidor i hög kvalitet och i fyrfärg.

De vanligaste storlekarna på PVC-blockadbanderoller varierar beroende på behov och syfte. Många erbjuder standardstorlekar som 80x200 cm, 100x200 cm och 120x200 cm, men hos oss går det även att beställa specialstorlekar efter behov, utan att kvadratmeterpriset av den anledningen är högre. Det är bäst att kontakta en fackman för att ta reda på vilken storlek som bäst passar ditt syfte och din plats.

Det är viktigt att påpeka att stora storlekar av denna banner inte är lämpliga för vindkänsliga platser där vi rekommenderar att använda en mesh-banner istället.

Det finns flera sätt att montera en PVC-blockad banner, beroende på syfte och plats. Du kan välja att hänga banderollen med hjälp av öljetter eller montera den på en ram. Om du vill montera banderollen på en ram kan du använda buntband eller för att fästa banderollen på ramen.

Det är viktigt att se till att banderollen sträcks ut väl för att undvika rynkor eller veck. Om du är osäker på det bästa sättet att montera din PVC-blockadbanderoll kan du alltid kontakta våra experter, som kan ge dig råd och vägledning.

 

Ytterligare hjälp för att ställa in filen

Om du behöver hjälp med design eller den grafiska och tekniska installationen av dina filer innan utskrift kan du köpa ytterligare hjälp från vårt team.

Vi erbjuder även köp av en grundläggande filkontroll av dina filer, för att fånga grundläggande trycktekniska fallgropar innan utskrift som utfall, korrekt filstorlek och färgprofilval. Filkontroll inkluderar inte korrekturläsning eller grafisk assistans.

Har du fullständig kontroll över den tekniska och grafiska uppsättningen och levererar tryckfärdiga filer kan vi erbjuda ett ännu skarpare pris på produkterna.

Snabbinfo

  • Som bannere i lygtepæle
  • Til kæmpe bannere på messer og udstillinger
  • Til udstillingsvinduet i butikker

Pricelist include vat