Pris utan moms |  Pris med moms
Färg
Storlek
Fjärrlager
Inkommande

Stock Info

Metallisk yta tygpåse

Denna tygpåse är tillverkad av laminerade non-woven material med en metallisk yta och en vikt på 160g/m2, vilket ger den en lyxig känsla.

Den finns i ett brett utbud av livfulla färger och har 50 cm långa, förstärkta handtag samt förstärkta kilar med piping för extra hållbarhet.

Med möjlighet till tryck kan den anpassas med din företagslogotyp eller design, vilket gör den till ett utmärkt val för promotionsändamål.

Utan tryck: Leverans från vårt fjärrlager tar 9-13 arbetsdagar.

Med tryck: Standard från 100 stycken. I vissa fall kan vi producera färre – skriv till oss och hör mer. Leverans med tryck är vanligtvis 16-18 arbetsdagar. Vägl. produktionstid är 13-25 arbetsdagar.

Ladda upp din fil i vektorformat (SVG, EPS, PDF eller AI) och se till att eventuell text är outlinet.

Specialproduktioner: För större kvantiteter eller mycket speciella önskemål har vi även möjlighet att göra produkten efter dina önskemål. Ring och hör mer +46 010-511 06 30

Produktionstyp med försändelse

Skicka din förfrågan

Skicka din förfrågan tryck på knappen

Metallisk yta tygpåse

Vår tygpåse är tillverkad av laminerade non-woven material med en metallisk yta och en vikt på 160g/m2, vilket ger den en lyxig känsla samtidigt som den säkerställer hållbarhet och lång livslängd.

Detta material erbjuder fördelar såsom vattenavvisande egenskaper och motståndskraft mot rivning, vilket gör påsen lämplig för dagligt bruk.

Den finns tillgänglig i ett brett urval av livfulla färger och har 50 cm långa, förstärkta handtag samt förstärkta veck med piping för extra hållbarhet och stabilitet.

Med möjlighet till tryck kan den anpassas med ditt företagslogo eller design, vilket gör den till ett utmärkt val för marknadsföringsändamål.

Snabbinfo

  • Non-woven
  • Tygpåse
  • Metallisk design
  • 50 cm lång rem
  • Tryckmöjlighet