Pris utan moms |  Pris med moms

Meshbanderoll för byggnader och liknande

Beställ din tryckta meshbanderoll idag och skapa effektiv utomhusmarknadsföring för ditt företag.

Vårt tryck och högkvalitativa material säkerställer en hållbar och attraktiv lösning som kommer att stärka ditt företags erkännande.

Vi erbjuder både PVC-nät 280g och Polyesternät 115g, så att du kan välja den bästa lösningen för dina behov.

Produktionstyp med försändelse

Du har valt:

Loading

Uploaded:

Your file

Designed:

Your file

Upload your file

Ladda upp din fil genom att klicka på denna knapp

Skicka din förfrågan

Skicka din förfrågan tryck på knappen

Meshbanderoll för byggnader och liknande

Våra meshbanderoll / nätbanderoll är den perfekta lösningen för utomhusmarknadsföring av din butik eller ditt företag. Det perforerade materialet säkerställer enkel synlighet av din reklaminformation och hjälper till att stärka ditt varumärke.

Med våra högkvalitativa material garanterar vi produkter på metervara som är motståndskraftiga mot vind, regn och starkt solljus.

Vi kan skräddarsy din banner precis som du vill ha den. Våra nätbanderoller kan monteras direkt på byggnadsfasader eller byggnadsställningar, och de förstärkta kanterna säkerställer hållbarheten på din annons.

Dessa mesh-banderoller är enkla att installera och kan återanvändas flera gånger, vilket gör dem till en ekonomisk och miljövänlig lösning.

Vi levererar även banderoller för andra utomhusändamål, såsom festivaler och sportevenemang - verkligen allt du kan tänka dig.

Kontakta oss idag och låt oss hitta en lösning som uppfyller dina behov!


Ytterligare hjälp för installation

Om du behöver hjälp med design eller den grafiska och tekniska installationen av dina filer innan utskrift kan du köpa ytterligare hjälp från vårt team.

Vi erbjuder även köp av en grundläggande filkontroll av dina filer, för att fånga grundläggande trycktekniska fallgropar innan utskrift som utfall, korrekt filstorlek och färgprofilval. Filkontroll inkluderar inte korrekturläsning eller grafisk assistans.

Har du fullständig kontroll över den tekniska och grafiska uppsättningen och levererar tryckfärdiga filer kan vi erbjuda ett ännu skarpare pris på produkterna.

Pricelist include vat