Pris utan moms |  Pris med moms
Färg
Storlek
Fjärrlager
Inkommande

Stock Info

Högtalarnyckelring

Denna högtalarnyckelring är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet, med Bluetooth®-anslutning och en kraftfull 1W högtalare.

Den är designad med en inbyggd LED-lampa och har en kropp som är speciellt framtagen för lasergravyr, vilket framhäver logotypen.

Med ON/OFF-knapp och volymkontroller ger den dig full kontroll över ljudnivån.

Den levereras med en USB-kabel för återladdning.

Köp utan tryck: Leverans från vårt fjärrlager tar mellan 9-13 arbetsdagar.

Med logotryck: Med tryck är standard från 100 stycken. I vissa fall kan vi producera färre – skriv till oss och hör mer. Leverans med logotyp är vanligtvis cirka 16-18 arbetsdagar. Vägledande produktionstid är 12-24 arbetsdagar.

Specialproduktioner: För större kvantiteter eller mycket speciella önskemål har vi även möjlighet att göra produkten efter dina önskemål. Ring och hör mer +46 010-511 06 30

Produktionstyp med försändelse

Skicka din förfrågan

Skicka din förfrågan tryck på knappen

Högtalarnyckelring

Vår högtalarnyckelring kombinerar stil och funktionalitet med en Bluetooth®-anslutning och en kraftfull 1W högtalare som levererar imponerande ljudkvalitet.

Med en inbyggd LED-ljus och en kropp designad för lasertryck kan du framhäva din logotyp på ett elegant sätt.

Full kontroll ligger i dina händer tack vare ON/OFF-knappen och volymkontrollerna, så att du kan anpassa volymen efter behov.

Anslutningen är enkel med den medföljande USB-kabeln för återladdning, vilket gör den till ett praktiskt och mångsidigt tillbehör.

Snabbinfo

  • Nyckelring
  • 1W högtalare
  • LED-ljus
  • USB-kabel