Pris utan moms |  Pris med moms
Färg
Storlek
Fjärrlager
Inkommande

Stock Info

Handräknare 4 siffror med möjlighet för eget logotyp

Vit handräknare med 4 siffror, tillverkad av hållbart plastmaterial med praktisk fingerhållare i metall med tryckknapp och återställningsknapp.

Handräknaren kan vara användbar i många scenarier, såsom sportevenemang, konserter, konferenser eller vilket evenemang som helst där du behöver räkna deltagare eller något annat.

Den är också idealisk för reseguider som behöver hålla koll på antalet resenärer i gruppen.

Dessutom är handräknaren praktisk för detaljhandeln, lagerhantering eller räkning av besökare.

Mått: 4 x 5.1 x 3.2 cm | 30 g

Tryck: 25 x 20 mm

Köp utan tryck: Leverans från vårt fjärrlager tar mellan 9-13 arbetsdagar.

Med logotryck: Med tryck är standard från 100 stycken. I vissa fall kan vi producera färre – skriv till oss och hör mer. Leverans med logotyp är vanligtvis cirka 16-18 arbetsdagar. Vägledande produktionstid är 12-24 arbetsdagar.

Specialproduktioner: För större kvantiteter eller mycket speciella önskemål har vi även möjlighet att göra produkten efter dina önskemål. Ring och hör mer +46 010-511 06 30

Produktionstyp med försändelse

Skicka din förfrågan

Skicka din förfrågan tryck på knappen

Handräknare 4 siffror med möjlighet för eget logotyp

Håll koll på siffror och händelser med denna praktiska klickräknare tillverkad av hållbart ABS-material. Den vita handräknaren har 4 siffror och är utrustad med en praktisk fingerhållare i metall, som har en tryckknapp och en återställningsknapp.

Denna handräknare är idealisk i många situationer, såsom sportevenemang, konserter, konferenser eller vilket evenemang som helst där det är nödvändigt att räkna deltagare eller annat. Turistguider kommer också att finna den användbar för att hålla koll på antalet resenärer i gruppen.

För detaljhandeln, lagerhantering eller helt enkelt för att hålla koll på besökare, är denna klickräknare en praktisk lösning.

Mått: 4 x 5.1 x 3.2 cm

Vikt: 30 g

Tryck: 25 x 20 mm

Snabbinfo

  • Mått: 4 x 5
  • 1 x 3
  • 2 cm
  • Vikt: 30 g
  • Tryck: 25 x 20 mm
  • ABS-material
  • Klickräknare

Teccode: 100113

Tecname: PAD PRINTING C

Centrerat tryck framtill

Centrerat tryck framtill

Area Code: 3157

Max tryck: 2.50x2.00