Pris utan moms |  Pris med moms
Färg
Storlek
Fjärrlager
Inkommande

Stock Info

Golf pitchgaffel verktyg

Detta golf pitchgaffelverktyg är designat för att hjälpa golfspelare att reparera grässkador på golfbanan.

Det är tillverkat av metall och har en elegant vit finish som ger det ett stilfullt utseende.

Verktyget har också en speciell die-cut som möjliggör doming, vilket gör det idealiskt för anpassning med logotyper eller varumärken.

Köp utan tryck: Leverans från vårt fjärrlager tar mellan 9-13 arbetsdagar.

Med logotryck: Med tryck är standard från 100 stycken. I vissa fall kan vi producera färre – skriv till oss och hör mer. Leverans med logotyp är vanligtvis cirka 16-18 arbetsdagar. Vägledande produktionstid är 12-24 arbetsdagar.

Specialproduktioner: För större kvantiteter eller mycket speciella önskemål har vi även möjlighet att göra produkten efter dina önskemål. Ring och hör mer +46 010-511 06 30

Produktionstyp med försändelse

Skicka din förfrågan

Skicka din förfrågan tryck på knappen

Golf pitchgaffel verktyg

Vårt golf pitchgaffel-verktyg är ett oumbärligt tillbehör för varje hängiven golfspelare som vill hålla banan i toppskick och förbättra spelupplevelsen.

Designat speciellt för golfentusiaster, är detta verktyg framtaget för att hjälpa till med att reparera grässkador på banan, vilket säkerställer en jämn och välskött yta för bättre puttning och slag.

Tillverkat av hållbart metall med en elegant vit finish, lägger detta verktyg inte bara till funktionalitet utan också en stilfull touch till din golfsamling av utrustning.

Med sin unika die-cut funktion erbjuder verktyget möjligheten för doming, vilket gör det idealiskt för anpassning med logotyper eller personliga märken.

Detta gör det till det perfekta valet för golfklubbar, turneringsarrangörer eller företag som önskar erbjuda en speciell gåva till sina golfspelande kunder eller anställda.

Så om du är en passionerad golfare eller vill imponera på dina golfintresserade kontakter, är vårt golf pitchgaffel-verktyg det ideala valet för dig.

Tag kontroll över din bana och uttryck din stil med detta skräddarsydda tillbehör.

Snabbinfo

  • Sport och fritid
  • Golf
  • Golf tillbehör
  • Pitchfork verktyg
  • Metallmaterial