Pris utan moms |  Pris med moms

Banderoll med logotyp - Valfri storlek

Vi erbjuder skräddarsydda reklambanderoller tryckta på polyestertyg, som är idealiska för både inomhus- och utomhusbruk. Våra textilbanderoller är gjorda av högkvalitativa, lätta och starka material som är lätta att installera och transportera.
 
Våra banderoller kan anpassas till olika storlekar och specialmått, så att du kan få en banderoll med din logotyp/reklam som passar dina behov. Vi erbjuder även olika finishtyper, såsom förstärkning av kanterna med svets, runt keder, tunnel eller stålhål. Kontakta oss idag för att beställa din anpassade reklambanderoll.

 

Produktionstyp med försändelse

Du har valt:

Loading

Uploaded:

Your file

Designed:

Your file

Go to Designer

We are have online design tool just press the button to start
Design

Upload your file

Ladda upp din fil genom att klicka på denna knapp

Skicka din förfrågan

Skicka din förfrågan tryck på knappen

Banderoll med logotyp - Valfri storlek

Banderoll med logotyp - Valfri storlek
Letar du efter ett sätt att marknadsföra ditt företag på ett effektivt och professionellt sätt? Då är våra skräddarsydda reklambanderoller med logotyp i specialmått det perfekta valet för dig. Våra textilbanderoller är gjorda av högkvalitativt polyestertyg som är lätt men hållbart och enkelt kan rengöras vid låga temperaturer.
 
Vi erbjuder tre olika typer av polyestertyg, alla lämpliga för inomhus- och utomhusbruk. Vår 115g polyester banderoll är ett lätt och lätt genomskinligt material som är perfekt för inomhusbruk. Polyesternät på 115g är luftigt, lätt och med en stark och slitstark väv som gör den idealisk för utomhusbruk. Polyesterdekor på 210g är den mest populära typen av banderoll för dekorationer, evenemang och konserter.
 
 
 
Hur ska jag förbereda designen för banner med logotypspecifika mått?
När du förbereder designen för din banderoll med specifika mål och logotyp är det viktigt att ta hänsyn till några viktiga faktorer. Först och främst är det viktigt att välja rätt filtyp, eftersom det kommer att påverka kvaliteten på din utskrift. Vi rekommenderar att du använder en vektorfil i EPS-, AI- eller PDF-format eftersom dessa filer ser till att din logotyp skrivs skarpt och tydligt.
 
När du designar din banderoll bör du också tänka på storleken. Det är viktigt att se till att din logotyp är av tillräcklig storlek så att den syns på avstånd. Du bör också överväga placeringen av din logotyp på bannderollen eftersom detta kommer att påverka hur den kommer att ses av dina potentiella kunder.
 
Slutligen är det viktigt att överväga färgerna i din design, eftersom färger kan påverka hur din logotyp och ditt budskap uppfattas. Vi rekommenderar att du använder färger som överensstämmer med ditt varumärke och företagsstil.
 
Behöver du hjälp med design, uppsättning eller annat så står vi redo. Kontakta oss för mer information!
 

Ytterligare hjälp för att ställa in filen

Om du behöver hjälp med design eller den grafiska och tekniska installationen av dina filer innan utskrift kan du köpa ytterligare hjälp från vårt team.

Vi erbjuder även köp av en grundläggande filkontroll av dina filer, för att fånga grundläggande trycktekniska fallgropar innan utskrift som utfall, korrekt filstorlek och färgprofilval. Filkontroll inkluderar inte korrekturläsning eller grafisk assistans.

Har du fullständig kontroll över den tekniska och grafiska uppsättningen och levererar tryckfärdiga filer kan vi erbjuda ett ännu skarpare pris på produkterna.

Pricelist include vat